Prodaja koles

Ponujamo največjo izbiro koles in kolesarske opreme v Lenartu. V naši trgovini svetujemo, sestavljamo in prodajamo kolesa in kolesarsko opremo za otroke, začetnike in tekmovalno usmerjene kolesarje.

Kolesa so opremljena z zanesljivimi in s trpežnimi komponentami, s klasičnimi ali hidravličnimi disk zavorami ter Shimano prestavami za varno, nemoteno, tiho in hitro prestavljanje. Imamo gorska, cestna, mestna, mladinska, otroška, touring, polnovzmetena, single speed, e-kolesa, BMX kolesa, torej za vsestransko uporabo (asfaltne ceste in cross country izlete) z ergonomsko oblikovanimi ročkami za udobje na daljših vožnjah različnih znamk, kot so Megamo, Bottecchia, Conway, Rock Machine, Fuji, Douglas, Kenzel, Breezer, Votani, Neom. Nekatera gorska kolesa se tako bolje obnesejo pri vzponih, druga pa pri spustih, tretja pa kje drugje, zato je dobro poznati glavne razlike med njimi.

Tako se boste lažje odločili, kakšno kolo kupiti, oziroma kakšno kolo vam sploh ustreza. Primer: Gorska kolesa se delijo na več tipov, ki se v prvi vrsti razlikujejo glede na to, za kakšne terene in namene uporabe so oblikovana. Temu so prilagojene tudi geometrija okvirja ter različne druge značilnosti.:

-Cross country (XC) gorska kolesa za lažji vzpon

-All-Mountain in enduro gorska kolesa

-Downhill in Freeride gorska kolesa.

Znamke koles